Kickboks lessen Arnhem

Zoek je een plek om kickboks lessen te volgen in Arnhem, dan kun je terecht bij Riverside Training en Sport. Personal training, groepslessen, fitness Boosts en kickbokslessen zijn hier mogelijk. Bij Riverside Training en Sport kunnen zowel kinderen als volwassenen kickboksen volgens de kernwaarden: Respect – Betrokkenheid – Resultaat.

Kickboks lessen bij Riverside Arnhem

Riverside biedt kickbokslessen in Arnhem aan, voor zowel kinderen als volwassenen. Hierbij krijgen ze training in assertiviteit, communicatieve weerbaarheid en fysieke zelfverdediging.

Kickboksen is een leuke en intense sport die kinderen en volwassenen gezond en veerkrachtig houdt. Bovendien biedt deze les boeiende disciplines die helpen bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden, zelfvertrouwen, coördinatie en het opbouwen van fysieke fitheid.

Kickboks lessen voor kinderen

Kickbokslessen voor kinderen zijn vanaf 6 jaar, hierbij leren ze op een leuke manier om te gaan met verschillende technieken van het kickboksen. Riverside bied verschillende thema’s binnen de lessen dit zijn: plezier, veiligheid, zelfvertrouwen en de basis te leren. Binnen de jeugdlessen wordt er rekening gehouden dat er NIET naar het hoofd wordt geslagen en geschopt.

Kickboks lessen voor volwassenen

Kickbokslessen voor volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar bestaan ​​uit training in kickboks technieken. In deze lessen worden verschillende technieken uitgelegd en geoefend met verschillende partners, hierbij worden de kickboks zakken en stootkussens gebruikt. Ook veiligheid is belangrijk, met aandacht voor correcte uitvoering en conditionering. Ons kernwoord binnen de dojo is RESPECT INZET RESULTAAT. Wil je weten wat het betekent? Kom langs voor een gratis proefles.https://www.high-endrolex.com/37

De kosten voor het sporten bij Riverside voor kinderen en volwassenen zijn:

(dit geldt voor alle trainingen binnen Riverside):

1x per week voor volwassenen €29,50

2x per week voor volwassenen €38.50

Onbeperkt voor volwassenen €43.50

Jeugd tot en met 15 onbeperkt €29.50

Gebruik Gelrepas of bijdrage jeugdsportfonds ook mogelijk

Tijdens de trainingen staan discipline en zelfvertrouwen ​​centraal bij Riverside. De kernwaarde van Riverside is RESPECT-INZET-RESULTAAT. Ben je benieuwd wat dat inhoudt, meld je dan aan voor een gratis proefles.

Impressie

Groepslessen

LEES MEER

Kickboksen

LEES MEER

Fitboost

LEES MEER