Kickboks lessen Arnhem

Zoek je een plek om kickboks lessen te volgen in Arnhem, dan kun je terecht bij Riverside Training en Sport. Personal training, groepslessen, fitness Boosts en kickbokslessen zijn hier mogelijk. Bij Riverside Training en Sport kunnen zowel kinderen als volwassenen kickboksen volgens de kernwaarden: Respect – Betrokkenheid – Resultaat.

Kickboks lessen bij Riverside Arnhem

Riverside biedt kickbokslessen in Arnhem aan, voor zowel kinderen als volwassenen. Hierbij krijgen ze training in assertiviteit, communicatieve weerbaarheid en fysieke zelfverdediging.

Kickboksen is een leuke en intense sport die kinderen en volwassenen gezond en veerkrachtig houdt. Bovendien biedt deze les boeiende disciplines die helpen bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden, zelfvertrouwen, coördinatie en het opbouwen van fysieke fitheid.

Kickboks lessen voor kinderen

Kickbokslessen voor kinderen zijn vanaf 6 jaar, hierbij leren ze op een leuke manier om te gaan met verschillende technieken van het kickboksen. Riverside bied verschillende thema’s binnen de lessen dit zijn: plezier, veiligheid, zelfvertrouwen en de basis te leren. Binnen de jeugdlessen wordt er rekening gehouden dat er NIET naar het hoofd wordt geslagen en geschopt.

Kickboks lessen voor volwassenen

Kickbokslessen voor volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar bestaan ​​uit training in kickboks technieken. In deze lessen worden verschillende technieken uitgelegd en geoefend met verschillende partners, hierbij worden de kickboks zakken en stootkussens gebruikt. Ook veiligheid is belangrijk, met aandacht voor correcte uitvoering en conditionering. Ons kernwoord binnen de dojo is RESPECT INZET RESULTAAT. Wil je weten wat het betekent? Kom langs voor een gratis proefles.

De kosten voor het sporten bij Riverside voor kinderen en volwassenen zijn:

(dit geldt voor alle trainingen binnen Riverside):

1x per week voor volwassenen €27,50

2x per week voor volwassenen €35

Onbeperkt voor volwassenen €40

Jeugd tot en met 15 onbeperkt €27,50

De voordelen van kickboks lessen bij Riverside Arnhem

Kickboksen is de ultieme manier om in vorm te komen, zowel fysiek als mentaal. Je zult je niet alleen zelfverzekerder voelen, maar je zult ook gezonder in het leven staan.

Het vermindert de stress van je dagelijkse werk en bevordert je gezondheid. Kickboksen is niet alleen belangrijk voor de gezondheid, maar ook voor spierflexibiliteit en reactievermogen. Natuurlijk leer je bij kickboksen verschillende technieken die je snelheid en reflexen verbeteren.

Voordelen voor kinderen

Kickboksen heeft ook veel voordelen voor kinderen. Tijdens de kickbokslessen krijgen ze meer zelfvertrouwen, hebben ze meer energie en wordt het voor hen makkelijker om nieuwe vrienden te maken. Verder is het voor kinderen een mooie uitlaatklep om even alles los te laten tijdens de lessen. Kickboksen is ook een goede manier om zo de discipline mee te krijgen die voor hun belangrijk is.

Voordelen voor volwassenen

Het grootste voordeel dat volwassenen halen uit kickboksen is het verminderen van het stressniveau, dit komt vooral door het verlossen van hun frustraties. Kickboksen helpt ook bij het afvallen, het opbouwen van zelfvertrouwen en conditie, terwijl een sterke kern, balans en stabiliteit behouden wordt.

Hoe Riverside je kan helpen bij kickboks lessen

Riverside bied kickboks lessen aan in Arnhem, hiermee geven ze je de mogelijkheid om zelfvertrouwen op te bouwen en fit te worden. Met een diversiteit aan trainingen die Riverside aanbiedt, kan iedereen hier zijn eigen doelen bepalen. Riverside biedt mogelijkheden om te werken aan assertiviteitstraining, communicatieve weerbaarheid of fysieke zelfverdediging. Tijdens de trainingen staan discipline en zelfvertrouwen ​​centraal bij Riverside. De kernwaarde van Riverside is RESPECT-INZET-RESULTAAT. Ben je benieuwd wat dat inhoudt, meld je dan aan voor een gratis proefles.

Assertiviteitstrainingen

Communicatieve weerbaarheid

Fysieke zelfverdediging

Impressie

Groepslessen

LEES MEER

Kickboksen

LEES MEER

Fitboost

LEES MEER