Kickboksen Arnhem-Zuid

Bent u opzoek naar een plek om te gaan kickboksen in Arnhem-Zuid dan kunt u terecht bij Riverside training & sports. Hier kunt u gebruik maken van personal training, groepslessen, fitboost en kickboks lessen. Bij Riverside training & sports kunnen zowel kinderen als volwassenen kickboksen volgens de kernwaarden: RESPECT-INZET-RESULTAAT.

Wat zijn de voordelen van kickboksen?

Kickboksen is de ultieme manier om je lichaam te trainen, zowel op conditioneel niveau als op geestelijk niveau. Zo zul je niet alleen meer zelfvertrouwen krijgen, maar zul je ook een stuk fitter in het leven staan. Hierdoor wordt je stress vermindert bij dagelijkse werkzaamheden en zal je gezondheid verbeterd worden.

Kickboksen is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, maar ook voor de flexibiliteit van je spieren en voor je reactievermogen. Tijdens het kickboksen leer je natuurlijk verschillende technieken om je snelheid en reflexen te verbeteren.

Voor kinderen zijn er ook veel voordelen als het te maken heeft met kickboksen. Zo zullen kinderen meer zelfvertrouwen krijgen en krijgen zij meer goede energie wat hen weer helpt bij het maken van nieuwe vriendjes. Daarnaast is het natuurlijk een goede manier voor kinderen om even alle frustraties eruit te halen, dit kan voor kinderen namelijk erg lastig zijn. Verder zullen zij de benodigde discipline meekrijgen tijdens het kickboksen Arnhem.

De grootse voordelen die gelden voor volwassenen als ze kickboksen, is het verlagen van het stressniveau dit d.m.v. het uiten van hen frustraties. Verder helpt het kickboksen bij het afvallen, je zelfvertrouwen en het opbouwen van een conditie, daarnaast krijg je een sterke kern, balans en stabiliteit.

Kickboksen bij Riverside, in Arnhem-Zuid

Bij Riverside kun je terecht voor kickboks lessen voor kinderen en volwassenen. Wel maakt Riverside gebruik van verschillende trainingen en technieken voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo krijgen ze te maken met assertiviteitstrainingen, communicatieve weerbaarheid en fysieke zelfverdediging.

Bij Riverside wordt er op een leuke maar intensieve manier getraind. Zo wordt ervoor gezorgd dat kinderen en volwassenen fit en flexibel blijven. Verder wordt gezorgd voor discipline en de opbouw van je conditie en coördinatie.

Bij de jeugd (vanaf 6 jaar) gaan de lessen over plezier, veiligheid, het leren van de basis en het opbouwen van zelfvertrouwen. In de jeugdlessen wordt niet geslagen of geschopt naar het hoofd toe.

Kickbokslessen voor volwassenen en de jeugd vanaf 15 jaar bestaan uit techniektrainingen. Hierbij ligt de focus op de techniek en veiligheid. Daarnaast is de uitvoering het belangrijkst.

Bij Riverside zijn de kernwoorden van de dojo: RESPECT-INZET-RESULTAAT. Wil je weten wat we daarmee bedoelen? Kom dan langs voor een gratis proefles.

De kosten voor het sporten bij Riverside voor kinderen en volwassenen zijn (dit geldt voor alle trainingen binnen Riverside):

1x per week voor volwassenen €27,50

2x per week voor volwassenen €35

Onbeperkt voor volwassenen €40

Jeugd tot en met 15 onbeperkt €27,50

Dit is hoe Riverside jou kan helpen bij jouw doelen

Riverside bied jouw de mogelijkheid om meer zelfvertrouwen te krijgen en om fit te worden. Door middel van de verschillende trainingen die Riverside aanbied kan ieder persoon hier terecht voor zijn/haar unieke trainingen. Zo geeft Riverside je de kans om te werken aan assertiviteitstrainingen, communicatieve weerbaarheid of aan fysieke zelfverdediging.

De focus bij Riverside ligt bij het discipline en het zelfvertrouwen tijdens de trainingen. De kernwaarden die Riverside hanteert zijn RESPECTR-INZET-RESULTAAT. Ben je benieuwd wat dit inhoud meld je dan gratis aan voor een proefles.

Assertiviteitstrainingen

Communicatieve weerbaarheid

Fysieke zelfverdediging

Impressie

Groepslessen

LEES MEER

Kickboksen

LEES MEER

Fitboost

LEES MEER