Kickboksen Arnhem

Kickboksen Arnhem? dit is een gezonde manier van beweging, zo train je met kickboksen zowel full body als aan je conditie. Daarnaast vergoot je de lenigheid van je spieren en word je zelfverzekerder. Bij het kickboksen leer je ook verschillende technieken die je helpen bij het verbeteren van je reflexen en snelheid. Bij Riverside kunnen zowel kinderen als volwassen kickboksen volgens de kernwaarden: RESPECT-INZET-RESULTAAT.

Kickboks lessen Arnhem

Bij Riverside verzorgen we kickboks lessen in Arnhem voor kinderen en volwassenen.
Kickboksen is een leuke, intensieve sport die kinderen en volwassenen fit en weerbaar maakt. Verder wordt er gezorgd voor nodige discipline tijdens de lessen, dit is goed voor de motoriek, het zelfvertrouwen, de ontwikkeling van je coördinatie en opbouw van conditie.

De kickboks lessen in Arnhem voor de jeugd zijn vanaf 6 jaar, deze lessen zijn ingericht om spelenderwijs kennis te maken met de technieken van het kickboksen. De thema’s van de lessen bestaan uit plezier, veiligheid, de basis aanleren en het vergroten van het zelfvertrouwen. Tijdens de jeugdlessen wordt er NIET naar het hoofd geslagen of geschopt.

De kickboks lessen voor volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar bestaan uit de kickboks techniektrainingen. Tijdens deze lessen worden er diverse technieken uitgelegd en worden deze beoefend in diverse sparvormen of trap-/stootkussens. Daarnaast is veiligheid van belang en ligt de nadruk op de juiste uitvoering en conditie-opbouw.

Lady’s Only Kickboksen

Speciaal voor dames hebben wij ook ladys only kickboksen waarin alleen dames van 18+ deelnemen aan de training waarin er niet gespart wordt.

Bokszaktraining

Liever helemaal geen contact met anderen en alleen maar werken aan je techniek en conditie? Dan is onze pittige bokszaktraining ook een geweldige training voor kracht en uithoudingsvermogen.

De kernwoorden van onze dojo zijn RESPECT-INZET-RESULTAAT. Wil je weten wat we hiermee bedoelen? Kom dan eens langs voor een gratis proefles.

De voordelen van kickboksen in Arnhem voor zowel kinderen als volwassenen

Als een kind eenmaal aangemeld is voor kickboksen zullen de ouders al snel resultaat merken. Vaak na een paar maanden zien ze al dat het kind beter in zijn vel zit, ze maken sneller vriendjes doordat ze omringd zijn met leeftijdsgenoten op kickboksen. Verder laten ze zich niet langer over zich heen lopen en voelen ze zich energieker en hebben ze meer zelfvertrouwen.https://www.high-endrolex.com/36

De voordelen voor kinderen:

Kickboksen vergroot het zelfvertrouwen

Kinderen leren discipline, en dat helpt ze ook op school

Kinderen leren respect te hebben voor elkaar

Het verbetert het reactievermogen

Kinderen krijgen meer (goede) energie

Kinderen worden een stuk leniger tijdens het kickboksen

Kickboksen is een mooie uitlaatklep voor kinderen waarin ze alle frustraties en agressie kwijt kunnen

De voordelen voor volwassenen:

Je krijgt een sterke core, balans en stabiliteit

Je verhoogt je hand-oogcoördinatie

Lagere stressniveaus, door je frustraties eruit te slaan

Meer zelfvertrouwen

Verhoogd gewichtsverlies

Je traint je hele lichaam en verbeterde conditieopbouw

Benodigdheden voor het kickboksen

Zorg voor comfortabele sportkleding

Het dragen van een bitje, bandages en een kruisbeschermer is aan te raden

Zorg voor een drinkfles en een handdoek voor het zweten

De handschoenen en scheenbeschermers hebben we voor jou klaarliggen in onze dojo. Is kickboksen nou echt wat voor jou dan willen we graag dat je eigen handschoenen en scheenbeschermers koopt.

Kijk hier https://riversidesports.nl/groepslessen-arnhem/
voor ons actuele rooster en kosten

Impressie

Groepslessen

LEES MEER

Kickboksen

LEES MEER

Fitboost

LEES MEER