OVER ONS

Riverside is sinds 2013 actief bezig met het begeleiden van mensen die zich beter willen voelen en meer uit hun leven willen halen. Door studies, sport en mijn achtergrond als leidinggevende binnen de krijgsmacht heb ik geleerd dat het essentieel is om zowel Mentaal als Fysiek Fit te zijn. De ervaring is dat hoe meer deze onderdelen in balans zijn, des te meer je uit jezelf en het leven zal halen.

 

Personal training Arnhem

Wij kijken kritisch naar deze methodieken en halen eruit wat bij u werkt. Het onderdeel van een methodiek wat niet of minder goed werkt vervangen we met goed werkende technieken en oefeningen uit een andere methodiek. Dit geeft de Coach de mogelijkheid om samen met u een specifiek coachingsplan te formeren en uit te voeren. Dit plan is dan volledig op de wens en hulpvraag van u toegepast en vrij van “nonsense”. Hierdoor kan er op korte termijn resultaat worden geboekt waardoor er minder consults nodig zijn en op deze manier u kosten bespaart.

Naast deze no nonsense opvatting streeft Riverside ernaar om zo laagdrempelig mogelijk te zijn. Wij plannen initieel de gesprekken in onze praktijk voor mentale en fysieke ontwikkeling, maar gewoon bij u thuis, buiten of in de sportschool is ook een mogelijkheid. Voor ons is het belangrijk dat wij onze consults plannen in een voor u veilige en vertrouwde omgeving. U bent hier zelf de beslissende factor in.

Voor Riverside is elke locatie mogelijk mits u zichzelf kan zijn en samen met de coach oplossingsgericht te werk kan worden gegaan.

Personal training

LEES MEER

Groepslessen

LEES MEER

Kickboksen

LEES MEER

Fitboost

LEES MEER