PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING IN ARNHEM DOOR UW RIVERSIDE COACH

De Trainers/coaches van Riverside hebben jarenlange ervaring binnen de krijgsmacht en of de civiele sportsector. Wat brengt personal training door Riverside u?

Aanleren vaardigheden

Vergroten uithoudingsvermogen

Meer kracht

Doelgericht trainen

Verantwoord sporten

Afvallen

Wij onderscheiden ons door het feit dat u door onze concrete en grondige manier van instructie en coaching in u daadwerkelijk de vaardigheden zelf leert. Met onze personal training in Arnhem leert U dus daadwerkelijk ook hoe u zonder een personal trainer toch het maximale uit uw trainingen kunt halen.
Ons programmma personal training in Arnhem zal u zoveel mogelijk de de hadnvaten reiken die u nodig heeft om als een gezonde sporter en met een gezonde leefstyle aan de gang te gaan.

Bovendien helpen we u met het verantwoord te gaan sporten waarbij we u grenzen en mogelijehden goed in de gaten houden. het Doelgericht trainen met een personal trainer in Arnhem zuid is voor uw lichaam en geest goed. U zult merken dat u meer kracht gaat krijgen en een betere uithoudings vermogen met onze expertise op gebied van trainingen als aan u als personal coach.

Prijzen personal training Arnhem

SOORTPRIJS
IntakeGratis
Losse training€ 65,-
Pakket 5 lessen€ 300,-
Hiernaast hebben wij drie personal trainingsabonnementen vanaf basic tot en met volledige geïntegreerd voedings, trainings en coachings advies. Neem voor meer info hiervoor contact met ons op via info@riversidecoaching.nl of vraag hier na tijdens onze intake.

Impressie

Groepslessen

LEES MEER

Kickboksen

LEES MEER

Fitboost

LEES MEER